Blog
Χοιρινά σουβλάκια με βιετναμέζικη σάλτσα «nuoc-cham»
Το τσίλι, το λεμονόχορτο και η fish sauce δίνουν μπόλικη γεύση και χαρακτήρα σε αυτά τα διαφορετικά χοιρινά σουβλάκια που είναι εμπνευσμένα από την κουζίνα του Βιετνάμ. Νένα Ισμυρνόγλου 20′ προετοιμασία | 18′ ψήσιμο | 5 ώρες αναμονή | Σύνολο: 5 ώρες και 38′ Υλικά Τεμάχια: 8 Για τη σάλτσα «nuoc-cham» Μυστικά *Το λεμονόχορτο το...
Bιετναμέζικο κοτόπουλο με νουντλς (pho)
Το pho, η εθνική σούπα του Βιετνάμ, είναι ένα πιάτο πλούσιo, πολύ αρωματικό, γεμάτο γεύση, ασιατικό comfort food με τα όλα του. Εδώ το φτιάχνουμε με κοτόπουλο. Η ασιατική απάντηση στα ευρωπαϊκά βραστά είναι το βιετναμέζικο pho (προφέρεται περίπου σαν αόριστο «φε»), που είναι και το αγαπημένο street food της χώρας. Τα σημεία όπου το...
Vietnam Spirit for Recycling
We believe that there’s no such thing as waste Sugarcane, as a raw material, can be used for papermaking and play an active role in environmental protection VietnamSpirit#organic#nature#ecofriendly#savetheworld#recycle